14 september 2023

Ilse regelt het,
voor collega’s
en opdrachtgevers

Een opdracht kan pas echt succesvol zijn als de basis perfect is. Ilse van Amelsfoort zorgt daarvoor. Ze coördineert alle korte en lange trajecten voor haar collega’s en de opdrachtgevers van &BAS. Zo zijn beiden ervan verzekerd dat praktische zaken zijn geregeld en processen soepel verlopen. “Het leggen van de perfecte puzzel, daar ga ik voor”, zegt Ilse.  

 Ilse heeft een drukke baan als coördinator bij &BAS en dat vindt ze heerlijk. Ze stemt met opdrachtgevers offertetrajecten af, zorgt dat agenda’s van opdrachtgevers en collega’s matchen en is voor beide een vraagbaak rond projecten. In de drukte en hectiek van alledag gedijt Ilse. Laat alle lijntjes maar via haar lopen. Ze zorgt voor overzicht en orde. “Dat er veel dynamiek is, vind ik niet erg. Ik ga maar al te graag aan de slag met het leggen van de perfecte puzzel.”  

Vertrouwen 

Daarnaast denkt ze ook nog mee over het verder professionaliseren van &BAS. “We zijn een jonge organisatie die in korte tijd hard groeit. Onze adviseurs waren meteen volop aan het werk voor gemeenten, waardoor de achterkant ook snel georganiseerd moest worden. Denk aan eenduidige communicatie richting onze opdrachtgevers en het optimaliseren van onze website. Dat soort zaken gaan we naar een hoger plan tillen”, vertelt Ilse. “Dat ik daaraan kan bijdragen, zegt iets over het vertrouwen dat ik hier vanaf mijn eerste dag voel.”  

Direct een klik 

Dit werk is haar niet vreemd. Ze startte haar loopbaan als officemanager en werkte dertien jaar als projectcoördinator voor een trainings- en assessmentorganisatie in de regio Utrecht. Daar managede ze ook tal van projecten van a tot z. En toen was daar &BAS met de vraag of ze er wilde komen werken. “Tijdens mijn eerste gesprek, via Teams, klikte het meteen met Els. Op persoonlijk vlak, maar ik voelde me ook meteen senang bij de uitgangspunten van &BAS. De kracht van een goede samenwerking, de verbinding zoeken met elkaar en bouwen aan vertrouwen passen heel goed bij me. Dat het zo snel klikte vind ik echt bijzonder en gaf mede de doorslag om ja te zeggen tegen &BAS.” Hier voelt ze verbinding en krijgt ze een mooie nieuwe uitdaging. Dat haar werk nu of op fietsafstand is, maakt het feest helemaal compleet. 

Humor 

Collega’s en opdrachtgevers treffen in Ilse niet alleen iemand die daadkrachtig is en voor wie plannen en organiseren een tweede natuur is. In haar relaties weet ze de juiste toon te zetten, met humor en resultaatgericht. “Bij &BAS werk ik elke dag met mensen. Dat is voor mij heel belangrijk. Ik kan prima zelfstandig werken, maar niet zonder de wetenschap dat ik dat doe in een goed en fijn team. Dat vind ik bij &BAS.” 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Bereikbaarheid kantoor Tilburg

Lees meer 29 februari 2024

Wij gaan verhuizen!

Lees meer 27 februari 2024

“Dankzij &BAS zijn we als
college- en bestuursleden nog
dichter bij elkaar gekomen”

Lees meer 20 december 2023

Dorthe helpt anderen
verder te groeien

Lees meer 29 september 2023